Ik verhuis… maar ik blijf

Union JackHet hing al een tijdje in de lucht en nu is het “officieel”: ik ga
verhuizen. Naar Engeland!
En daar ben ik heel erg blij om. Over het hoe en het waarom van die stap (en over het afscheidsfeestje) vertel ik je zo dadelijk.

Maar eerst wil ik antwoord geven op de vraag:

Wat betekent dit voor De Diepere Bron?

De praktijk in haar huidige vorm houdt op te bestaan. Maar uiteraard is dit niet het einde van De Diepere Bron. Elk einde is gewoon een nieuw begin, zoals je mij wel vaker hoort zeggen.

Wie schrijft die blijft

Ten eerste blijf ik schrijven: op mijn blog, via de Bronbrief en nog een paar andere, nieuwe kanalen.

Al die artikelen wil ik nog beter toespitsen op het bieden van steun en praktische hulp bij jouw spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei.

Een manier om met lezers te praten over hoe we als mens dichter kunnen komen bij het prachtige lichtwezen dat we in essentie zijn.
En over hoe je de onbeperkte mogelijkheden die in jou liggen, kunt aanboren.

Ik hoop dan ook van harte dat je mij wilt blijven volgen. Tip: ontvang jij de Bronbrief al?

Meer dan alleen maar woorden

Verder onderzoek ik volop hoe ik ook via mijn website nog iets kan betekenen voor mensen aan deze kant van het Engelse Kanaal. Ik denk hierbij bijvoorbeeld aan online meditaties: live en opgenomen.

The RidgewayEn natuurlijk wil ik de prachtige energieën van Engeland en Wales met je delen op vele verschillende manieren. Daarom zal ik in de niet al te verre toekomst (2014) starten met spirituele reizen en retraites in dit wonderbaarlijke land.

Uit eigen ervaring weet ik hoe transformerend zo’n reis kan zijn. Ik ben dan ook ontzettend dankbaar dat mij nu zo duidelijk de kans wordt gegund om dergelijke ervaringen mogelijk te maken voor anderen.

Waarom naar Engeland verhuizen?

Als kind al had ik een bijzondere band met Engeland. Ik was er nog nooit geweest, maar hield van de taal, de geschiedenis en de cultuur. Pas later snapte ik dat deze voorliefde diepere, spirituele en karmische wortels had.

En toen werd mijn vrouw 2,5 jaar geleden door haar werkgever uitgezonden naar Engeland, als een soort van zakelijke pionier. Eerst tijdelijk, maar vorig jaar werd duidelijk dat haar opdracht wat blijvender kon worden.

Die kans hebben wij met beide handen gegrepen om met het hele gezin in Engeland te gaan wonen.

En wanneer gaat het gebeuren?

We hebben een leuk huis gevonden, waar we in juli naar zullen verhuizen. Het ligt in het graafschap Oxfordshire, in een dorp te midden van de prachtige Engelse natuur.

Het wordt een spannende, opwindende tijd – in de goede zin van het woord – en ik heb er ontzettend veel zin in!

Via mijn pagina’s op Facebook (hier of hier) en Google+ hou ik je binnenkort met woord en beeld op de hoogte van mijn Britse ‘avonturen’.

Tot slot, het afscheidsfeestje!

Deze nieuwe start wil ik graag vieren op een spirituele manier. Daarom organiseer ik een afscheidsmeditatie in juni of juli, op een avond of in het weekend – de praktische details zijn nog niet bekend.

En hoewel het ‘mijn’ afscheid is, weet ik nu al dat de spirits die dag of die avond ook voor jou een mooie en relevante boodschap in petto hebben.

Dus als je interesse hebt, reageer even (vrijblijvend) via het contactformulier. Dan heb ik al een beetje een idee hoeveel animo er mogelijk is.

Bedankt voor het lezen van mijn blog tot nu toe. Ik beloof je dat het allemaal nog veel mooier wordt!

Afbeeldingen: Steve Woods & Wikipedia

Gepubliceerd op 30 mei 2013 door Bart Schroeven